Ποιοι είμαστε

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν τη βέλτιστη υγεία, ευημερία και ισορροπία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1992 με δύο αθλητές που αναζητούσαν ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα υγείας που δεν είχαν τεχνητά χρώματα, γλυκαντικά και συντηρητικά. Όταν συνειδητοποίησαν πόσο δύσκολο ήταν να εντοπίσουν τέτοια προϊόντα, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία, την Olympian Labs, Inc.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, η Olympian Labs, Inc. έχει αναπτύξει υψηλής ποιότητας συμπληρώματα υγείας που υποστηρίζονται από τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.
Τα προϊόντα μας περιέχουν τα καθαρότερα συστατικά που προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά οφέλη. Υποβάλλονται σε εκτεταμένες δοκιμές για καθαρότητα και δραστικότητα και διασφαλίζουν ότι πληρούν τα υψηλά μας πρότυπα. Είμαστε εξαιρετικά αφοσιωμένοι στην παροχή βέλτιστου ελέγχου ποιότητας σε κάθε επίπεδο.

Πιστεύουμε τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη φυσική ιατρική καθώς και στην εκπαίδευση των ανθρώπων έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την ευημερία τους.

Στην Olympian Labs, Inc. είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτοί για κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε και πάντα βασίζουμε τις δόσεις μας σε κλινικές μελέτες.

Είμαστε κατόχοι της διεθνώς αναγνωρισμένης πιστοποίησης eGMP (Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής), που διασφαλίζει ότι τα συμπληρώματά μας συμμορφώνονται με τα αυστηρά πρότυπα των κανόνων του διεθνούς κανονισμού.

Ενδιαφέρεσαι για τα προϊόντα μας;

Kάνε εγγραφή στο newsletter μας